Home » About Me

Sum' About Me:


Voor mensen die willen of gaan stemmen, even hiernaar luisteren!

George Carlin - I Dont Vote!



About Me:

De mensheid wordt vanaf het begin al “gebrainwasht”. Er bestaat meer dan wij denken, zo is er heel veel weggehaald/weggevaagd van de ufo verhalen en onze geschiedenis. We geloven dat het een sprookje is (dat wordt ons wijsgemaakt). Mensen kijken je al gek aan als je over dit onderwerp praat.

In het jaar 2010 ben ik echt wakker geworden dankzij Wikileaks. Door dit ben ik zelf gaan onderzoeken en ben ik een paar jaar mee bezig geweest, om dit soort dingen te maken voor de 'leek' die niet beter weet. Daardoor vindt ik dat Zeitgeist het beste uitleg kan geven en je een beetje voorbereid om zelf te onderzoeken.

De mens is nieuwsgierig, altijd al geweest maar we zijn door de jaren heen helemaal vergeten waar het leven echt om gaat (om elkaar geven, help elkaar, liefde voor elkaar, blij zijn, eigen keuzes maken, vrijheid, doen wat je leuk vindt, niet afhankelijk zijn van geld/schuld/instanties etc.). Dus laat ons mensen vragen blijven stellen, nieuwsgierig blijven, zelf onderzoeken, voor jezelf denken en niet door meningen van anderen (tv, nieuws, kranten etc.) laten beïnvloeden.

Ik ben blij dat ik niet in een bepaalde religie geloof of op mij werd gedrukt, want vrij denken en vragen is belangrijk. Er zijn zoveel oorlogen geweest over het onderwerp religie, maar voor mij is god niet een man in de hemel of iemand in de lucht. God betekend voor mij energie, alles is energie, aarde, mensen, dieren, planten enz. Het is voor ieder de eigen keuze, maar blokkeer niet alles en een beetje open-minded zijn doet veel wonderen.

Wij zijn bewust, wij hebben onze bewustzijn en dit bestaat uit energie. Alles in ons lichaam is energie/chakra/chi. Ook kunnen wij erachter komen wie wij echt zijn en waar we vandaan komen, doormiddel van training in meditatie en andere dergelijke toepassingen van het intreden/uitreden van je lichaam. Wij waren vroeger hier meesters in en door verloop van tijd is het ons afgenomen. Wij (mensen) kunnen het zo leren, maar mainstream media laat dat niet toe en blijven de mensen afleiden. Onthoud Alles is ENERGIE, wij creëren ons eigen universum. Mooiste is dat ik niet bang ben voor de dood, omdat onze bewustzijn oneindig is WIJ ZIJN ONSTERFELIJK!

Wat ik hiermee wil zeggen is, dat Kennis belangrijk is! Dat je weet wie aan de touwtjes trekken en hoe het systeem in elkaar zit. Pas toen heb ik het voor mezelf achter kunnen laten en leren om te gaan met de informatie in een positieve manier. Ik hoop door mijn kleine bijdrage door de DVD: Government Lies! (untold story's) mensen wakker te kunnen maken en dat ze gaan realiseren in wat voor wereld wij leven.

 

 

Ik kies hiervoor niks, daarmee bedoel ik een bepaalde religie. Ook ben ik geen atheist, ik neig meer naar de kant van spiritualiteit/meditatie. Zelf heb ik het niet ervaren, maar daar maak ik mij ook niet druk om. Wij zullen allemaal daar komen. Op welke manier dan ook, dus zet mij maar in voor het nieuwe geloof: 'open-minded'. Durf te vragen en voor de mensen met geloof moeten maar hun oogkapjes even afzetten, kijken wat er echt in de wereld gebeurd en om hun heen.

 




 Crazy?

There are many who will dub me a nut for what I have written in this document. My reply is this:

"Todays mighty oak is just, yesterdays nut that held its ground".

- David Icke



ps. Laat het wel duidelijk zijn dat het mijn mening is en ik vertrouw nooit iets met 100%, daarom (weer) is het goed om door te vragen (open-minded te zijn). Vandaar ook de titel "About Me" en kennis houdt nooit op, we blijven doorleren.