Home » News

Nieuws

Bijna dagelijks volg ik niburu.co en martinvrijland.nl (beyondthematrix.nl). Natuurlijk vertrouw ik niet alles met 100%, maar er staan meestal leuke artikels op om over na te denken. (hier post ik max. 5 tot 8 artikelen, omdat het anders een rommeltje wordt)

De tijd om met preppen te beginnen is nu
dinsdag, 01 september 2015 17:59 geplaatst

zombie.jpg
Later kijken mensen terug en vragen zich af waarom ze in 's hemelsnaam niets hebben gedaan toen ze nog de kans hadden.

Die periode zal sneller komen dan je denkt en als je nog steeds niets hebt gedaan dan is het nu hoog tijd om van die bank te komen en nu de nodige voorbereidingen te treffen op de dingen die gaan komen.

Keer op keer zijn er doorgewinterde experts die waarschuwen dat het dit keer anders zal zijn dan anders. Ook in 2008 hadden we een crisis die niemand had zien aankomen. Waar er echter in 2008 nog genoeg kunstgrepen voorhanden waren bij Centrale Banken om de economieën toch nog in leven te houden, zo ontbreken die op dit moment.

Dit keer hebben we te maken met een systeem dat zijn uiterste houdbaarheidsdatum heeft bereikt en alle kunstgrepen zoals quantative easing (geld bijdrukken) of rente verlagen kunnen dit keer niet meer worden uitgevoerd.

De eerste waarschuwingen zijn er al geweest met een mini-crash op de Westerse beurzen en heftige schommelingen in de dagen daarna. Nog zitten we in de nadagen van de zomer, maar de herfst staat in alle opzichten heel binnenkort voor de deur. Als je nu nog steeds niet bent begonnen met het treffen van een aantal voorbereidingsmaatregelen dan ben je misschien straks te laat.

Je hoeft ons niet te geloven, maar luister naar wat een adviseur van de voormalige Engelse premier Gordon Brown te zeggen heeft. Damian McBride roept mensen op om een voorraad voedsel in blik en flessenwater in te slaan.

Ook McBride is ervan overtuigd dat er een crash zal komen die zijn weerga niet kent en roept zijn medeburgers op om dringend een aantal maatregelen te nemen.

Advies nummer één is om contant geld op een veilige plek neer te leggen. Ga er niet van uit dat banken open zullen zijn of dat pinautomaten werken.

Advies nummer twee is zorg dat je genoeg flessenwater, voedsel in blik en andere essentiële dingen in huis haalt om als het nodig is een maand binnen te kunnen blijven. Heb je dat niet? Ga dan nu winkelen.

Advies nummer drie: Spreek een verzamelpunt af met je geliefden in geval transport en communicatie het laten afweten. Een plek die jullie allemaal kunnen bereiken.

Wat je ook verder gelooft doet er niet toe, maar één ding is zeker en dat is dat Damian McBride een man is die weet waarover hij praat. Dan zou je je moeten afvragen waarom die man adviseert dat je genoeg eten en drinken in huis moet halen om een maand binnen te kunnen blijven.

Weet McBride misschien iets dat wij niet weten? Tal van experts komen met soortgelijke waarschuwing en dus is het misschien wel handig om te luisteren naar wat een doorgewinterde prepper, Daisy Luther, adviseert:

Haal zo snel mogelijk je geld van de bank. Als je nog steeds geld op de bank hebt, ga er heen en haal er zoveel vanaf dat je nog net je rekeningen kunt betalen. Haal je geld van de bank want je wilt absoluut niet afhankelijk zijn van een bank. Wat er dan kan gebeuren heb je allemaal onlangs in Griekenland kunnen zien. Alhoewel daar niet direct sprake was van een ineenstorting van de markt had de bevolking langere tijd geen toegang tot hun geld.

Haal voorraden in huis. Zorg dat je bent voorbereid. Als je achter loopt met je voorbereidingen en je hebt nu nog niets gedaan, zorg dan dat je het snel doet.

Zorg dat je voldoende brandstof hebt en dat de benzinetank van je auto zoveel mogelijk gevuld is. Wanneer er echte problemen zijn, ontstaat er al snel een tekort aan brandstof en schieten de prijzen daarvan door het plafond.

Hou er rekening mee dat er onlusten zullen ontstaan. Als de banken maatregelen nemen zoals ze dat in Griekenland hebben gedaan dan kun je er vergif op innemen dat er her en der paniek zal ontstaan. Wanneer winkels ineens drastisch hun prijzen gaan verhogen, zal er nog meer paniek ontstaan. Zorg dat je jezelf kunt beschermen met enigerlei bewapening en dat je als het nodig is een tijdlang binnen kunt blijven.

Houd er rekening mee dat er een tijd komt dat je je rekeningen niet meer kunt betalen. Als zaken echt uit de hand gaan lopen dan zullen de gevolgen voor de middenklasse en de arbeiders het grootst worden, net zoals dat in Griekenland het geval was.

Omdat ieder gezin en familie anders is, zullen niet alle maatregelen voor allen hetzelfde zijn. Wat voor jou logisch lijkt als voorbereiding spreekt een ander misschien helemaal niet aan. Ongeacht de manier waarop, duidelijk is dat wij allemaal iets zullen moeten ondernemen omdat er niet zoveel tijd meer is.

Als je denkt dat je gerust kunt wachten tot volgend jaar omdat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen dan ben je waarschijnlijk te laat. De maand augustus is bijna voorbij en de veelbesproken maand september is begonnen.

Degene die zich ogenschijnlijk absoluut geen zorgen maakt terwijl zijn land naar de filistijnen gaat, is Barack Obama. Sinds zijn aantreden in het Witte Huis heeft hij al meer dan 1.100 uur op de golfbaan doorgebracht. (redactie: dat zijn meer uren dan een lagere school bezoeker jaarlijks op school zit) Een teken dat alles voor de elite exact volgens plan verloopt.

Bron: niburu.co, End of the American Dream

Alle Marokkanen zijn schapendieven (video)
dinsdag, 01 september 2015 12:27 geplaatst

marok2.jpg
Iedereen weet dat als er drie Marokkaans uitziende jongens in een cabrio op het platteland rijden dat ze dan onderweg zijn om schapen te stelen.

Ondertussen zullen ze ook niet aarzelen om fatsoenlijke Nederlandse meisjes lastig te vallen, maar gelukkig hebben wij in dit land boeren.

Er gebeuren dingen in dit land waar letterlijk je broek van afzakt. Zoals het bericht van afgelopen week uit de Gooi en Eemlander.

Klaarblijkelijk was er in de Zuidpolder in de buurt van Eemnes een gele cabrio opgemerkt met daarin drie Marokkaans uitziende jongens.

Dus, dacht een plaatselijke boer: “Hier klopt iets niet, deze jongens zijn hier vast om of rottigheid te schoppen of om meisjes lastig te vallen of om schapen te stelen of alledrie”.

Gelukkig bezat deze boer, ene Evert Overeem, een zogenaamde boerenapp en werden op die manier de boeren in de omgeving gemobiliseerd.

Gewapend met hooivorken en tractoren gingen ze op pad om ervoor te zorgen dat het tuig niet ongezien kon ontsnappen.

marok1

Nadat alle wegen vakkundig door minimaal zo’n twintig boeren waren afgezet, werd besloten tot de volgende stap.

Eerst wilde men zelf gaan controleren wat dit boeventuig allemaal wel niet gestolen had, maar uiteindelijk werd besloten om de politie te bellen. Die is in ons land voor geen kleintje vervaard zoals wij weten en dus gingen zij met grote spoed direct op het gevaar af. Al snel hadden ze de drie rakkers in de gele cabrio in het vizier.

marok1

De jongens die naar eigen zeggen even waren gestopt om langs de kant van de weg te chillen, werden vakkundig aan de tand gevoeld. Helaas voor de boeren werden er geen gestolen schapen of andere uit misdaad afkomstige goederen ontdekt en hadden de jongens verder ook niets misdaan of iemand iets aangedaan.

Dat maakte allemaal niet uit want de boeren hebben waarschijnlijk een grote ramp voorkomen.

Zoals Ewoud Butter schrijft op zijn blog:

De politie in Eemnes was uitermate tevreden met het optreden van de wakkere boeren. "Dit was absoluut een goede melding, dit is prima burgerzin. ook het blokkeren van wegen en klemrijden is oké. Je mag als burger zeker wat doen, maar het moet proportioneel zijn. Rijd je ze de sloot in, terwijl ze niks misdaan hebben, is het misschien een ander verhaal" verklaarde de woordvoerder van de politie tegenover de Gooi en Eemlander.

Schuldig

Ook al heeft de politie niets strafbaars geconstateerd, de boeren en verslaggever Henk Runhaar weten wel beter: "....zo’n twintig Eemnesser boeren [hebben] woensdagavond voorkomen dat een drietal ’Marokkaanse gastjes’ rottigheid uithaalden in de polder" schrijft Runhaar.

De boeren zijn zelf ook dik tevreden met hun actie. Misschien hebben ze wel diefstal van gereedschap voorkomen of stel je voor dat in het schemerdonker een meisje voorbij zou fietsen.... Misschien hadden die jongens wel een schaap willen stelen.

Dat laatste vond de Gooi en Eemlander een goede suggestie. Over drie weken is het immers het Offerfeest. En ach ja, schapen stelen met een cabrio, als je ze maar in de gordels doet, waarom niet? En dus kopte de krant: Schapen stelen in Eemnes, vergeet het maar.

Runhaar prijst actie van de boeren: "Zo kan het ook. […] met deze agrariërs valt niet te spotten."

Zo hebben we hier een voorbeeld van Nederland zoals we dat kennen. Dit is geen tolerant land zoals velen nog steeds abusievelijk denken. Dit is een land boordevol met vooroordelen waar men ogenschijnlijk alleen politiek correcte dingen doet, maar in werkelijkheid wel beter weet.

Waar men negerzoenen in de ban doet omdat dit echt niet meer kan, maar waar men ondertussen elkaar wel weet te vertellen dat iedere Marokkaan een schapendief is.

Dat de politie uitermate tevreden is over het feit dat een aantal losgeslagen boeren op grond van iemands uiterlijk een aantal mensen klemrijdt, zegt ook genoeg over de intelligentie van de politie.

Bij deze dus een waarschuwing aan eenieder die er niet uitziet als een doorsnee blanke Nederlander: Zorg dat je uit de buurt blijft van Eemnes en omstreken want je loopt grote kans belaagd te worden door een horde boeren in samenwerking met de politie. Nu is ook duidelijk waarom de laatsten loonsverhoging willen. Het is tenslotte niets niks om een drietal potentiële schapendieven aan de tand te voelen.

Ondertussen heeft het PvdA kamerlid Ahmed Marcouch kamervragen gesteld (zie onder). Dit is een leuk gebaar, maar zal geen enkel effect sorteren. Er zullen zoals gewoonlijk weer een aantal blabla antwoorden komen, maar tussen de oren blijft het bij de boeren en de politie exact hetzelfde en verandert er niets: Alle Marokkanen zijn schapendieven.

Hier volgen de kamervragen van Marcouch:

1. Kent u het bericht "Schapen stelen in Eemnes? Vergeet ’t maar" (Gooi- en Eemlander 28-8-2015)

2. Is het waar dat "twintig boeren" bij Eemnes wegen hebben geblokkeerd om een auto met drie Marokkaanse jongens de doorgang te belemmeren en de politie hebben gealarmeerd? Zo nee, wat was er niet waar?

3. Deelt u de mening dat uit het bericht en de daarin geciteerde uitingen blijkt dat het feit dat de jongens Marokkaans waren, er tenminste aan bijdroeg dat deze jongens in de ogen van de genoemde boeren verdacht werden? Zo ja, deelt u dan de mening dat dit op discriminatie duidt? Zo nee, hoe moeten opmerkingen zoals " Drie Marokkaanse jongens die daar maar staan met hun auto. Dat is verdacht" of verwijzingen naar het offerfeest en schapendiefstal dan wel worden geduid?

4. Konden de boeren op enige manier aannemen dat de jongens uit waren het stelen van schapen, diefstal van gereedschap of in het donker meisjes opwachten? Zo ja, waar blijkt dat uit? Zo nee, waarom niet en deelt u dan de mening dat er sprake was van ongefundeerde verdachtmakingen?

5. Deelt u de mening van de politie "de politie dat het zo moet. Dit was absoluut een goede melding, dit is prima burgerzin. Ook het blokkeren van wegen en klemrijden is oké. Je mag als burger zeker wat doen, maar het moet proportioneel zijn" Zo ja, waarom en waarom zou het klemrijden van een auto in dit concrete geval proportioneel zijn geweest? En zo ja, hoe verhoudt zich dat tot het feit dat er geen enkele aanwijzing voor (een voornemen tot) een strafbaar feit was? Zo nee, waarom niet?

6. Wilt u met de burgemeester van Eemnes in gesprek gaan over de wijze waarop in zijn gemeente een groep agrariërs zich meent te moeten bemoeien met de openbare orde en veiligheid? Zo ja, wilt u de resultaten van dat gesprek met de Tweede Kamer delen? Zo nee, waarom niet?

Overigens lijkt het schapen stelen wel een trend te worden getuige de navolgende beelden uit Turkije.


Bron: niburu.co

33 dingen die in de maand september staan te gebeuren
zondag, 30 augustus 2015 10:13 geplaatst

33.jpg
We staan op de drempel van de veelbesproken maand september 2015.

Een periode waar bij voorbaat al ontzettend veel over is geschreven en volgens velen een episode die de geschiedenis van de mensheid voorgoed zou kunnen veranderen.

Naast alle voor ons nog onbekende dingen die in deze maand zullen gaan gebeuren, heeft Michael Snyder een lijst samengesteld van 33 gebeurtenissen waarvan we zeker weten dat die in de maand september zullen plaatsvinden.

Michael Snyder is de man die ervan overtuigd is dat de tweede helft van dit jaar rampzalig zal gaan verlopen op financiëel/economisch gebied.

Snyder blijft dan ook bij zijn voorgaande waarschuwingen en raadt eenieder aan om voorbereidingen te treffen voor de turbulente tijden die zullen komen.

Hierna volgt de lijst van Michael Snyder's 33 belangrijke dingen die in de maand september zeker zullen gaan gebeuren.

1 september: Deze dag is het begin van jaarlijkse National Preparedness Month van het Amerikaanse FEMA.

2 september: Labor Day in Amerika

3 september: The day I'll always remember

11 september: De veertiende (7 +7) verjaardag van 9/11

11 september: De laatste handelsdag op Wall Street voor het eind van het Shemitah jaar.

12 september: De Amerikaanse tour van Madonna opent die dag. De eerste stop is Washington D.C. en het openingsthema is Desacration of The Bride and Arrival of Fallen Angels. (De heiligschennis van de bruid en de komst van de gevallen engelen).

12 en 13 september: Een toonaangevende rabbi in het ultra orthodoxe Judaïsme, Chaim Kanievsky, heeft aangegeven dat dit de dagen zijn dat het Joodse volk de Messias kan verwachten.

13 september: De laatste dag van het Shemitah jaar. Tijdens de laatste twee Shemitah cycli hebben we spectaculaire record crashes op de aandelenbeurzen kunnen aanschouwen op de allerlaatste dag van het Shemitah jaar.

Wanneer wij bijvoorbeeld teruggaan naar 17 september 2001 dan zien we, gerekend tot dat moment, de grootste crash in één dag op de Amerikaanse markt uit de geschiedenis.

De Dow Jones viel die dag met 584 punten en dat was een record dat bleef bestaan voor een periode van precies zeven jaar tot het einde van de volgende Shemitah cyclus. Op 29 september 2008 viel de Dow Jones op één dag met 777 punten, een crash die tot op de dag van vandaag de grootste op één dag is in de Amerikaanse geschiedenis.

Nu bevinden wij ons wederom in een Shemitah jaar. Dit jaar is begonnen in de herfst van 2014 en het zal eindigen op 13 september 2015.

13 september: Gedeeltelijke zonsverduistering

14 september: Rosj Hasjana (Joods nieuwjaar)

14 september: De eerste handelsdag op Wall Street na het einde van het Shemitah jaar.

15 september: De 70e sessie van de algemene vergadering van de Verenigde Naties begint op deze datum. Een belangrijk punt op de agenda is het voorstel van Frankrijk tot formele erkenning van de Palestijnse staat. Tot op dit moment is een dergelijk voorstel altijd door Amerika geblokkeerd, maar Barack Obama heeft al aangegeven dat het dit keer misschien anders zal gaan. Het grote belang van dit besluit kan niet genoeg worden benadrukt.

15 september: De Jade Helm oefening loopt ten einde.

17 september: Als er een renteverhoging komt in september dan is dit waarschijnlijk de dag dat de Federal Reserve dit bekend gaat maken.

17 september: Deze datum is de deadline waarbij het Congres moet stemmen over de gesloten deal met Iran.

17 september: Constitution Day in Amerika. De meeste Amerikanen weten niet eens dat deze feestdag bestaat.

18 september: De zogenaamde Days of Awe conferentie in Sandpoint in de staat Idaho. Christenen vanuit het hele land zullen die dag hier bij elkaar komen om God te aanbidden en berouw te tonen voor de zonden van het gehele land.

20 tot 26 september: De week van vrede in Palestina Israël, gesponsord door de wereldraad van kerken.

21 september: Begin van de Haij (pegrimstocht naar Mekka).

21 september: De Internationale Dag van de Vrede van de V.N.

22 september: Voor de islam is dit de dag die heet “De dag van Arafat”.

23 september: De laatste dag van de zomer

23 september: Jom Kipoer (Grote Verzoendag)

23 september: Begin van de moslimfeest Eid al-Adha, ook bekend als het “Feest van de Opoffering”.

23 september: De Jezuïetenpaus Francis komt aan in Amerika en zal die dag een ontmoeting hebben met Obama in het Witte Huis. Deze ontmoeting vindt plaats op de 266e dag van het jaar en volgens sommigen zal er die dag “iets worden geboren” omdat 266 dagen eveneens de gemiddelde draagtijd van de mens is.

24 september: De paus zal de algemene vergadering van de Verenigde Naties toespreken.

25 september: Op 14 mei 2014 verkondigde de Franse Minister van Buitenlandse Zaken, Laurent Fabius, dat we nog maar 500 dagen hadden om een complete klimaatchaos te voorkomen. De tijdspanne van 500 dagen eindigt op 25 september.

25 september: De paus zal een mis leiden in Madison Square Garden in New York.

25 tot 27 september: De Verenigde Naties zullen een nieuwe universele Agenda voor de mensheid introduceren, bekend als De 2030 Agenda. Dit is in feite de aankondiging van de nieuwe wereldregering zoals wij eerder schreven.

25 september: De paus zal wederom verschijnen bij de V.N. en een toespraak houden om de lancering van de wereldregering (Agenda 2030) in te luiden.

26 en 27 september: De paus zal naar Philadelphia reizen voor de zogenaamde “2015 World Meeting of Families”.

28 september: het begin van Soekot of het Loofhuttenfeest (Joods).

28 september: Dit is de datum van de laatste dag van de vier bloedmanen die in 2014 en 2015 zijn gevallen op bijbelse feestdagen. Deze bloedmaan zal een supermaan zijn en duidelijk zichtbaar vanuit de stad Jeruzalem.

Daarnaast zijn er natuurlijk heel veel speculaties voor wat betreft de maand september. Vanwege het einde van het beruchte Shemitah jaar wordt er veel gespeculeerd over een grote beursineenstorting i die periode. Die zal er ongetwijfeld komen, maar of dat in de maand september, oktober of november zal gebeuren, is moeilijk te voorspellen. Daarom staat deze gebeurtenis niet op de lijst.

Hetzelfde geldt in feite voor de gebeurtenissen rondom de grote Hadron Collider bij CERN in Zwitserland. Er wordt druk gespeculeerd over de mogelijkheid dat de dolgedraaide wetenschappers aldaar in september de poorten naar andere dimensies zullen openen, maar bewijs is daar op dit moment niet voor.

Het hoofdstuk asteroïde in de maand september hebben we wat ons betreft afgesloten met een artikel eerder deze week.

Natuurlijk zullen er in de maand september ook ongetwijfeld een aantal natuurrampen voorvallen. Ook dit soort dingen zijn nooit exact te voorspellen en daarom staan ze ook niet op de lijst.

Tot zover de lijst en opmerkingen van Michael Snyder.

Zelfs als je denkt dat Michael Snyder een onvoorstelbare zwartkijker is en dat het allemaal wel zal meevallen dan zijn er ook andere experts die vergelijkbare geluiden laten horen.

Zoals een doorgewinterde rot op de financiële markten, de legendarische goudspecialist Jim Sinclair.

Sinclair zegt dat wat er nu gebeurt op de financiële markten niets anders is dan warm lopen. “Dit is een voorloper van de crash en wij zullen de maand september niet doorkomen zonder de echte crash.

Iedereen leeft op krediet, Main Street leeft op krediet. Dit lijkt een bubbel van historische proporties wanneer we het totale bedrag aan geld in ogenschouw nemen dat nodig is om een levensstijl te ondersteunen die wij als de nieuwe normaal beschouwen. Het verhogen van rente in onmogelijk vandaag de dag. De markt is zo kwetsbaar.

Dit zijn tijden die wij in de financiële geschiedenis nog nooit hebben meegemaakt. Het is heel goed mogelijk dat we een superverandering van de beschaving zullen meemaken".

Volgens Sinclair zijn de mensen zonder schuld het veiligst gedurende de komende financiële ramp. Hij adviseert mensen om voor minimaal drie maanden voedsel en water in huis te halen, maar beter nog zou zes maanden zijn. Sinclair voorspelt onderbrekingen in de bevoorrading van supermarkten en dergelijke nadat de markt is geëxplodeerd. De reden is dat dit het moment is dat niemand meer zeker is van betaling en dat telt zeker voor vervoerders en producenten.

Voor de liefhebbers volgt hieronder het interview met Jim Sinclair:

Politie in Amerika krijgt drones met wapens
zaterdag, 29 augustus 2015 14:03 geplaatst

drone.jpg
Precies in lijn met de te verwachten ontwikkelingen krijgt de politie in Amerika de beschikking over drones met bewapening.


Dit is een logische volgende stap voor verstikkende totalitaire politiestaten zoals Amerika en ons land.

Eerder deze maand schreven wij een artikel over de alsmaar groeiende politiestaat en dat er ook in ons land wordt gepleit voor een aparte wetgeving voor politieagenten die mensen doden.

Op dit moment zijn het nog de agenten zelf die fysiek iemand anders doden. Ze kunnen dit doen door wurging of schieten, maar er is nog altijd een agent van vlees en bloed bij betrokken.

Dat is uitermate lastig voor de politie want dat betekent dat vervelende burgers, ondanks misschien speciale wetgeving, het die agent toch bijzonder lastig kunnen maken. Families hebben de vreemde gewoonte om niet zomaar te accepteren dat een lid van hun clan wordt gedood door de politie.

Al dat soort problemen zou voorgoed tot het verleden behoren als de agent als fysiek instrument uitgeschakeld kan worden. Dat is het geval wanneer het doden van burgers wordt overgenomen door zoiets anoniems als een drone die door de lucht vliegt.

Toekomstmuziek of science fiction?

De Amerikaanse staat North Dakota heeft een wet aangenomen waarbij het nu legaal is voor de politie om met drones te vliegen die zijn voorzien van alle mogelijke wapentuig, van tasers tot traangas en alles wat daar tussen zit.

Formeel mogen ze de drones niet met “dodelijke wapens” uitrusten, maar wel met bijvoorbeeld rubberen kogels, pepperspray en geluidskanonnen.

Officiëel zijn tasers niet dodelijk, maar er zijn in Amerika het afgelopen jaar wel 39 mensen overleden door het gebruik ervan door de politie. Het was te verwachten dat in een toenemende autoritaire politiestaat zoals Amerika drones zouden worden bewapend. Meestal is het zo dat wat in Amerika gebeurt, hier ook vroeg of laat zal worden toegepast.

Iemand die hier ongetwijfeld zijn vingers bij aflikt is de Nederlandse politiechef, Gerard Bouman. Hij is ook degene die pleit voor aparte wetgeving voor moordende politiemensen zoals we eerder schreven:

Korpschef Gerard Bouman van de Nationale Politie wil dat agenten niet langer onder het normale strafrecht worden vervolgd, maar onder specifieke regels voor politiemensen. Het is volgens de hoogste politiebaas onterecht dat er voor de wet geen onderscheid bestaat tussen een agent die uit veiligheidsoverwegingen geweld gebruikt en gewelddadig gedrag van criminelen.

Daarnaast wil Bouman nog iets anders:

Alle politiemensen die een vuurwapen mogen dragen, moeten dat 'waar en wanneer mogelijk' ook doen, 'uit voorzorg' in deze tijd van terreurdreiging.

De stap die de Amerikaanse staat North Dakota heeft genomen met dit besluit is een trieste mijlpaal in een maatschappij waarin de angst regeert.

De angst die door de overheden iedere dag verder wordt aangewakkerd en waarin steeds meer beperkende en angstaanjagende maatregelen zullen worden genomen in het kader van de veiligheid van de bevolking.

Het is een kwestie van tijd voordat de niet dodelijke wapens onder de drones zullen worden vervangen door dodelijke varianten. Er zal ongetwijfeld een prachtige show worden opgevoerd waaruit moet blijken dat zoiets onvermijdelijk is en absoluut noodzakelijk voor de veiligheid van de bevolking.

Daarmee belanden we in het stadium dat niemand precies weet wie die man heeft doodgeschoten die daar op de hoek van de straat ligt.

Het enige wat we van hem weten, is dat hij soms nogal ongezouten kritiek op de overheid had.

Bron: niburu.co, Liberty Blitzkrieg

Den Haag is (mede)schuldig aan de lange stroom vluchtelingen
woensdag, 26 augustus 2015 10:16 geplaatst

asiel.jpg
Onder wat wij noemen Operatie Chaos wordt Europa overstroomd met een alsmaar groeiend aantal vluchtelingen.  

Overal krijgt deze groep mensen voorrang terwijl eigen burgers naar achteren worden geschoven en vaak helemaal niet meer aan de beurt komen.

Mensen uit Afrika en het Midden Oosten zijn niet op de vlucht geslagen omdat ze dat nu zo graag willen. Ze doen dit uit wanhoop omdat ze door de “bevrijdingsacties” van het Amerika/het Westen/ons van huis en haard verdreven zijn.

Deze mensen valt niets te verwijten, maar desalniettemin worden ze bewust als wapen gebruikt in wat wij noemen Operatie Chaos.

Zoals wij schreven in een artikel eerder deze maand:

Afgezien van het humanitaire aspect van de zaak worden de vluchtelingen gebruikt als wapen om in Europa totale chaos te bewerkstelligen. Dit wordt dan ogenschijnlijk gedaan door Amerika, maar ook de VS zelf is slachtoffer van een enorme toestroom van illegale immigranten die door de overheid wordt gedoogd en zelfs gepromoot.

Het probleem is dat wij nog steeds teveel denken als landen. Amerika doet zus en Amerika doet zo. Het is uiteraard niet de Amerikaanse bevolking die dit allemaal bedenkt want ook zij zullen slachtoffer worden, net zoals wij.

Het zijn de duistere krachten die achter de schermen opereren zonder nationale grenzen. Die de politici van bepaalde landen volledig onder controle hebben waardoor het lijkt dat het bepaalde landen zijn die iets doen, zoals in dit geval Amerika.

Wanneer het dus gaat over Amerika in dit verband dan betreft dat een kleine groep die de politiek en de acties van het land bepalen. Een kleine clubje dat onder talloze verschillende namen door het leven gaat zoals de elite, de globalisten, de één procent, de illuminati en The Powers That Be. Voor het gemak gebruiken wij hier het woord Illuminati.

De destabilisatie en ontwrichting van Europe door Amerika wordt door de Illuminati veroorzaakt via de banken en grote bedrijven waarvan zij uiteindelijk de eigenaar zijn. Deze instituten maken de dienst uit en niet de verschillende nationale overheden.

Het land Amerika is een werktuig in hun handen dat ze gebruiken om de wereld volledig te destabiliseren en waar mogelijk conflicten te creëren door het tegen elkaar opzetten van verschillende groeperingen. Hoe meer verschillende bevolkingsgroepen zich in een bepaald land bevinden des te meer kans op totale chaos.

We beginnen nu langzamerhand op een punt te komen waarbij door de enorme stroom van vluchtelingen al delen van onze maatschappij worden ontwricht.

Mensen die op een wachtlijst staan voor een sociale huurwoning en misschien al jarenlang noodgedwongen bij familie inwonen, kunnen hun borst nat maken. Zij zullen voorlopig absoluut niet aan de beurt komen omdat vluchtelingen die een verblijfsvergunning krijgen voorrang hebben bij het toewijzen van een sociale huurwoning.

Een ander aspect zijn bijvoorbeeld mensen die een buitenlandse partner hebben en een aanvraag of bezwaar indienen voor een verblijfsvergunning. Omdat zo goed als alle IND personeel bezig is met het registreren van vluchtelingen komen deze aanvragen onderop de stapel te liggen en zijn de wachttijden enorm en onacceptabel toegenomen. De IND neemt nu bijvoorbeeld ijskoud een half jaar de tijd om te antwoorden op een bezwaarschrift.

Zo zijn er waarschijnlijk nog meer voorbeelden waarbij de eigen bevolking slachtoffer wordt van de stroom vluchtelingen. Allemaal heel voorstelbaar en de meeste mensen begrijpen ook dat deze mensen geholpen moeten worden, maar er komt een omslagpunt.

De eerste duidelijke signalen daarvan zie je in Duitsland waar bijvoorbeeld in Dresden groepen van de bevolking het niet langer accepteren. Zij worden dan automatisch geclassificeerd als Neonazi’s. Nu zullen die daar ongetwijfeld rondlopen, maar er zijn ook steeds meer “normale” burgers die zich bij die protesten aansluiten.

Het is allemaal onderdeel van Operatie Chaos. Het is de bedoeling dat men elkaar in de haren gaat vliegen, dat de weerstand tegen vluchtelingen zodanig zal groeien dat zaken volledig uit de hand lopen.

De mainstream media onder aanvoering van ons nationale NSB vod gooit natuurlijk fiks olie op het vuur door hele pagina’s te wijden aan gedupeerde Nederlanders die dankzij de stroom vluchtelingen niet in aanmerking komen voor een woning.

Ze jutten de boel verder op via hun stelling van de dag waarbij ze de burgers vragen of het terecht is dat de vluchtelingen voorrang krijgen bij huisvesting?

De wachtlijsten voor Nederlanders om een sociale huurwoning te krijgen worden steeds langer omdat asielzoekers een streepje voor hebben op de woonmarkt. Vindt u de voorrang voor vluchtelingen terecht of moeten zij achteraan sluiten in de rij?

Het grootste gevaar dat onze samenleving op dit moment bedreigt, is dat de vluchtelingen het mikpunt zullen worden van een steeds bozer wordende bevolking.

Terwijl de volkswoede zich zou moeten richting op de omgekochte Amerika managers in Den Haag die als Nederlandse volksvertegenwoordigers door het leven gaan. Zij hebben door hun corrupte en slaafse houding er mede voor gezorgd dat er een dergelijke stroom vluchteling is ontstaan.

Dat zijn de werkelijke schuldigen, die ook nu nog onverminderd doorgaan met het helpen van het “verdrijven van dictators” in gebieden op deze wereld waar ze totaal niets te zoeken hebben. Waar alleen de bankiers en grote (Amerikaanse) bedrijven beter van zullen worden.

Bron: niburu.co

De wraak van ambtenaren
zaterdag, 22 augustus 2015 11:18 geplaatst

ambtpng.gif
Wanneer je het aan de stok krijgt met overheden dan is dat in de praktijk vaak het begin van een lange lijdensweg.


Gaan dingen namelijk iets anders dan de machthebbers voor ogen hebben dan volgt er onherroepelijk de wraak van de ambtenaren.

Afgelopen week hebben wij onder andere het verhaal geplaatst van machtsmisbruik door de gemeente Veghel.

Hoe op zich normale mensen in een soort monsters veranderen wanneer ze hun werkdag beginnen en er alles aan doen om de burger te laten voelen wie er eigenlijk de baas is.

We hebben daar ook een aantal reacties geplaatst van lezers die het gedupeerde stel misschien kon helpen met tips en/of adviezen (dank!).

Dat is voor één de mensen die gereageerd heeft niet goed afgelopen.

We hebben op zijn verzoek de door hem gestuurde reactie enigszins aangepast, want zoals hij schreef:

Ik werd vanochtend gebeld door een politieagent, die het nodige van alle problemen uit het verleden en heden afweet, dat het voor insiders duidelijk zal zijn dat de reactie van mij kwam.

Hij adviseerde mij dringend u te verzoeken de reactie aan te passen zodat niets meer vermeld staat over de …….. En dan volgen een aantal zaken die hij graag verwijderd wilde zien.

We kunnen in het kader van zijn bescherming niet verder inhoudelijk op de zaak ingaan, maar wat duidelijk blijkt, is dat deze man door de autoriteiten onder druk wordt gezet.

Ik ben bekend bij ……, en er zitten nog zeker op wraak beluste ambtenaren. Voor dit soort mensen is het een eitje om via het nodige stoken instanties op je af te sturen, die met gemak zaken geheel verdraaien.

Uit het verhaal dat hij ons vertelde, blijkt dat zelfs wanneer je gelijk krijgt van Commissies of rechtbanken je allesbehalve hebt gewonnen. Je hebt dan misschien wel op papier een overwinning behaald op de overheid en hun ambtenaren, in de praktijk zijn die ambtenaren vaak uit op wraak.

Op de zaak die ze verloren hebben kunnen ze je dan misschien niet pakken, maar ben jij op een bepaalde manier kwetsbaar doordat je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt bent of gehandicapt dan kunnen zij talloze manieren bedenken om je te treiteren.

Hebben we hier misschien een situatie die vergelijkbaar is met die van de politie?

Mensen zoals David Icke zijn er heilig van overtuigd dat je een veel betere kans op een baan bij de politie hebt als je psychopaat bent. Of als je dat nog niet bent, er toch in principe aanleg voor hebt.

psy7

De reden is dat dit soort psychopaten dan als een soort robots de orders van hun superieuren uitvoeren inclusief het gebruik van geweld. Deze manier van politieagenten werven is er de oorzaak van is dat wij nu zo goed als in een politiestaat leven.

Worden ambtenaren bij de gemeente en het rijk geselecteerd met dezelfde criteria als bij de politie? Of zijn dat uitzonderingen en bestaat het merendeel uit hulpvaardige vriendelijke mensen die met de burger meedenken om een oplossing voor een probleem te vinden?

Bron: niburu.co

Buitenaardsen stellen Disclosure voorlopig uit (video, must see)
vrijdag, 21 augustus 2015 13:38 geplaatst

dis.jpg
Een van de redenen dat de buitenaardsen ons regelmatig bezoeken, is om de voortgang van het menselijk ras te bestuderen.


Nadat ze echter in detail geïnformeerd zijn over hoe een overheid bij ons op aarde precies werkt, hebben ze besloten Disclosure voorlopig uit te stellen.

De mens is een vreemd wezen en accepteert klaarblijkelijk dingen die ze nooit zouden doen als ze een klein beetje gezond verstand zouden gebruiken.

Wij zien dat zelf niet omdat we met z'n allen gewend zijn aan hoe we leven en allemaal ongeveer hetzelfde doen, maar voor iemand die niet van deze aarde komt, ligt dat iets anders.

Deze buitenaardsen of aliens bezoeken de aarde regelmatig en dan vooral om te kijken hoeveel voortgang het menselijk ras heeft gemaakt sinds hun laatste bezoek.

Wat er dan gebeurt is te zien zien in de volgende Nederlands ondertitelde video

Het is hilarisch wanneer je ziet dat de mens die het gesprek aangaat met de buitenaardse probeert uit te leggen waarom wij een overheid nodig hebben.

Hoe hij een met de minuut meer verbijsterde buitenaardse duidelijk probeert te maken dat het volk de macht heeft, ondanks dat we slaaf zijn van de overheid en precies moeten doen wat zij willen omdat we anders worden gestraft en opgesloten.

Op de vraag van de buitenaardse waarom we dan de liegende, bedriegende en corrupte politici die de regering vormen er niet uit kieperen en vervangen door gewone mensen krijgt hij als antwoord dat iedereen die de politiek ingaat automatisch gaat liegen, bedriegen en corrupt wordt.

Wanneer je die video zo bekijkt dan vraag je je inderdaad af wat voor dombo’s wij eigenlijk zijn. Grappig maar ook confronterend.

Dan besluit je ondanks dat toch maar verder te gaan en er het beste van te maken en dan zie je het volgende bericht:

Griekenland heeft een bedrag van €3,2 miljard aan de ECB afgelost. De aflossing was cruciaal om niet failliet te gaan. Het geld voor de aflossing kwam uit het derde steunpakket van €86 miljard, waar de eurolanden net mee hebben ingestemd.

Het bovenstaande is misschien wel de allergrootste waanzin op deze planeet. Je geeft iemand miljarden Euro’s om jou terug te kunnen betalen. De schuld van degene die leent wordt zo natuurlijk steeds groter, dus ga je hem nog meer geld lenen zodat hij jou terug kan betalen waardoor de schuld nog veel groter wordt en dus.... Je sluit dus een nieuwe lening af om de oude te kunnen aflossen. Totaal krankzinnig.

Vind je het gek dat die buitenaardse na dat gesprek met de mens heel snel is weggevlucht en voorlopig Disclosure nog maar eens duizend jaar heeft uitgesteld?

Bron: niburu.co